Επιστ. Υπεύθυνος |
|
---|---|
Τίτλος | Qualcomm Faculty R&D Award 2019 |
Διάρκεια | 2019 – 2023 |
Ιστοσελίδα | https://caslab.e-ce.uth.gr/ |
Επιστ. Υπεύθυνος |
|
---|---|
Τίτλος | Characterisation of LN2 UUI |
Διάρκεια | 2019 – 2023 |
Ιστοσελίδα | https://caslab.e-ce.uth.gr/ |
Συμμετέχοντα Μέλη ΔΕΠ |
|
---|---|
Τίτλος | BigOptiBase – Βελτιστοποίηση Κατανάλωσης Ενέργειας Σταθμών Βάσης με Τεχνολογίες Διαχείρισης Μεγάλου Όγκου Δεδομένων |
Διάρκεια | 2019 – 2022 |
Ιστοσελίδα | http://www.bigoptibase.gr/ |
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών | |
---|---|
|
|
Τηλ. | +30 24210 74967 |
gece ΑΤ e-ce.uth.gr | |
Τηλ. Π.Μ.Σ. | +30 24210 74934 |
e-mail Π.Μ.Σ. | pgsec ΑΤ e-ce.uth.gr |
Fax | +30 24210 74997 |
Αγαπητοί φοιτητές
Σας ενημερώνουμε ότι αρχίζει η περίοδος Πρακτικής Ασκησης, για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.
Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τα επόμενα, διότι είναι βασικά για να αντιληφθείτε την διαδικασία και να μην υπάρξει κίνδυνος ακύρωσης της Πρακτικής σας.
1) Η Π.Α. πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνον τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές, εκτός από τους πρωτοετείς.
Είναι δίμηνη και υποχρεωτική για την λήψη πτυχίου.
Ο φοιτητής μπορεί να κάνει Πρακτική είτε και τους δύο μήνες μαζί, είτε ένα μήνα μία χρονιά και τον άλλον σε μία επόμενη. Οσοι έχουν ήδη συμπληρώσει το δίμηνο, δεν δικαιούνται επιπλέον Π.Α.
Μπορείτε να κάνετε Πρακτική σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα που θα έχει σχέση με το αντικείμενο των σπουδών σας.
Τον φορέα θα τον αναζητήσετε εσείς και αν χρειασθείτε την βοήθεια του Γραφείου Πρακτικής, θα μας το πείτε.
2) Το πρώτο βήμα για Π.Α. είναι η συμπλήρωση της αίτησης που είναι επισυναπτόμενη και θα πρέπει να την συμπληρώσετε σε ένα φύλλο χαρτιού (εμπρός και πίσω).
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμπλήρωση όλων των στοιχείων και δεν θα γίνει δεκτή αίτηση με ελλείψεις.
Μελετείστε την αίτηση πριν την συμπληρώσετε (ιδιαίτερα τους αστερίσκους), προς αποφυγή λαθών.
3) Για τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (πεδίο Α20) θα πρέπει να πάτε στην ALPHA BANK και να ανοίξετε λογαριασμό στο όνομά σας, αναφέροντας ότι είναι για Πρακτική. Αν έχετε ήδη λογαριασμό με άλλο άτομο (στην ALPHA πάντα), θα πρέπει το δικό σας όνομα να είναι πρώτο.
Επίσης, αν έχετε ξανακάνει Πρακτική ισχύει ο λογαριασμός που έχετε ήδη ανοίξει αλλά θα συμπληρώσετε τον αριθμό στο πεδίο Α20.
4) ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Α. (ΓΡΑΦΕΙΟ Ε311) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ
12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ 15.00
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση, μπορείτε να τηλεφωνείτε (24210 74933) ή να επισκέπτεστε το Γραφείο από 12-15.00, καθημερινά.
Η υπεύθυνη Π.Α.
Ελένη Συρίβελη